Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Enchiladas dip

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Enchiladas dip

5 min 0 min Snadné 8 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

50 kcal 2g Bílkoviny 3g Tuky 4g Cukry

Suroviny

rajcata, koriandr, cesnek, voda, stava-z-limetky, mandle, chilli

Instrukce

Nejprve si připravte vyšší mixovací nádobu a tyčový mixér. Do mixovací nádoby vložte scezená loupaná rajčata, koriandr, oloupaný stroužek česneku, 80 ml vody, šťávu a kůru z obou limetek, mandle a mleté chilli a vše rozmixujte dohladka. Jakmile je vše rozmixované, můžete dip podávat.

Dip vydrží v uzavřené nádobě a chladu 5–7 dní.

* Chilli přidávejte vždy dle vlastní chuti.

Poznámky

Enchiladas dip se nejvíce hodí k pečeným a grilovaným kuřecím křídlům nebo kuřecím paličkám.