Vsadíme se, že jste již určitě zkoušeli kromě dýňové polévky i dýňovou bábovku či chlebíček. Co takhle zkusit ještě dýňové lívance? Nádherně provoněné budou díky mleté skořici a zázvoru a podmáslí dodá zase vláčnou a nadýchanou strukturu. Už jste dostali chuť?

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Dýňové lívance s podmáslím
22 min
2 min
Střední
6 porce
Recept
Výživové hodnoty
248 kcal
6g Bílkoviny
8g Tuky
38g Cukry
Suroviny
- 260 g celozrnné špaldové mouky hladké
- 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 lžička mleté skořice
- 1 lžička mletého zázvoru
- špetek sůl
- 300 ml podmáslí
- 40 g kokosového oleje (rozpustit)
- 50 ml mléka
- 2 lžíce medu
- 250 g dýňového pyré