Ke steaku nebo domácím hranolkům neodmyslitelně patří variace dipů a omáček. Dá se jich připravit spoustu od těch základních až po ty bylinkové. Jednou ze základních je právě kečup, který prostě nemůže chybět. Vyrobte si s námi svůj domácí a poctivý, chutná skvěle.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Domácí kečup
48 min
40 min
Snadné
13 porce
Recept
Výživové hodnoty
62 kcal
1g Bílkoviny
2g Tuky
11g Cukry
Suroviny
- 1× libovolné velké jablko
- 1× velká žlutá cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- 70 g třtinového cukru krystal
- 1.5 lžíce rajčatového protlaku
- krájená rajčata ze 2 plechovek (2× 400 g)
- 6 lžic octa
- 2 lžičky mleté sladké papriky
- 5× hřebíček
- 3× sušený bobkový list
- 5× nové koření
- 2 lžičky soli
- 5× celý pepř