Chlebíčky s celerovou pomazánkou
Přidat k uloženým

Chlebíčky s celerovou pomazánkou

5 min 0 min Snadné 10 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

266 kcal 12g bílkovin 9g tuků 34g sacharidů

Suroviny

celer, bily-jogurt, mrkev, jablko, smetana, petrzelova_nat, kvasova-bageta-celozrnna, vejce, kureci-maso, pazitka, sul, pepr

Postup přípravy

Připravte si menší mísu a všechny ingredience. Do mísy vložte scezený sterilovaný celer, jogurt, najemno nastrouhanou mrkev, na drobné kostičky nakrájené zelené jablko, zakysanou smetanu, najemno nasekanou petržel, sůl a pepř a promíchejte.

Kváskovou nebo celozrnnou bagetu nakrájejte na cca 1 cm silné plátky. Na každý plátek naneste připravenou celerovou pomazánku.

Uvařená vejce nakrájejte na plátky a přidejte na namazené plátky bagety. Nakonec přidejte stočený kousek kuřecí šunky a vše posypte najemno nasekanou pažitkou.

Takto připravené chlebíčky můžete ihned podávat.