Čajové pečivo, které vám popřeje bon appetit. Takové jsou francouzské madlenky a my jsme jejich recept trochu vyladili, abyste se nemuseli příliš bát o svou linii. Díky celozrnné mouce, javorovému sirupu a kokosovému oleji se nebudete bát udělat jednu várku navíc. Navíc příprava a realizace je snadná a k čaji si je dáte už za půl hodinky.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Celozrnné madlenky
35 min
10 min
Snadné
12 kusů
Recept
Výživové hodnoty
0 kcal
0g Bílkoviny
0g Tuky
0g Cukry
Suroviny
- 60 g kokosového oleje
- 75 ml mandlového mléka
- 60 g javorového sirupu
- kůra z ½ citronu
- 1× vejce
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 120 g celozrnné špaldové mouky hladké
- 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 lžíce jedlé sody