Něco tak lahodného jako jsou tyto kynuté koblihy jste ještě neochutnali. Celozrnná sesterská verze běžně dostupných koblih vám navíc garantuje přidanou nutriční hodnotu. Sladkokyselý rebarborový džem uvnitř samozřejmě nesmí chybět.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Celozrnné koblihy s rebarborovým džemem
108 min
18 min
Náročné
12 kusů
Recept
Výživové hodnoty
194 kcal
9g Bílkoviny
7g Tuky
29g Cukry
Suroviny
- 35 g čerstvého droždí
- 100 g erythritolu (lze použít kokosový cukr)
- 300 ml polotučného mléka (pokojové teploty)
- 70 g másla (rozpustit)
- 2× vaječný žloutek
- 200 g rebarborojahodového džemu**
- 450 g celozrnné špaldové mouky hladké (+ 40–80 g na pomoučení válu)