Candát se řadí mezi ty nejlahodnější a nejjemnější ryby. Když k němu přidáte ještě salátek se špenátem, mandlemi a jablkem, zažijete doslova symfonii chutí.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Candát se špenátem, mandlemi a jablkem
24 min
9 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
504 kcal
45g Bílkoviny
32g Tuky
9g Cukry
Suroviny
- 4× filet z candáta
- 1 špetka drceného kmínu
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce přepuštěného másla
- sůl
- pepř
- 100 g cherry rajčátek
- 100 g čerstvého baby špenátu
- 1× zelené jablko (menší velikosti)
- 100 g mandlových plátků
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička balzamikového octa
- 1 lžíce javorového sirupu