Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Bulgurový salát s petrželí a rajčaty

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Bulgurový salát s petrželí a rajčaty

25 min 15 min Snadné 2 porce

Hledáte večeři, po které vám nebude těžko? Tak jste ji právě našli. Zeleninový salát z bulguru, který je to pravý jak pro vegetariány, tak i vegany, lehce strávíte a doplníte k tomu potřebnou vlákninu i vitamíny. Všechno hotovo máte ani ne do půl hodiny a pak už stačí jen zasednout ke stolu.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

238 kcal 7g Bílkoviny 4g Tuky 45g Cukry

Suroviny

bulgur, petrzelova_nat, mata, rajcata, cibule, olivovy-olej, citronova-stava, kmin, sul, pepr

Instrukce

Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Propláchněte studenou vodou a nechte v sítu odkapat.

Petrželku a mátu nasekejte na jemno. Rajčata a červenou cibuli nakrájejte na drobné kostičky.

V míse smíchejte uvařený bulgur, všechny bylinky, rajčata a cibuli.

Ochuťte olivovým olejem, citronovou šťávou, solí, pepřem a špetkou římského kmínu.