Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Bulgurová kaše s kakaovými boby a goji

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Bulgurová kaše s kakaovými boby a goji

30 min 15 min Snadné 2 porce

V chladnějším ránu potěší žaludek teplá snídaně. Dnešní recept je vhodný zvláště pro milovníky čokolády, kteří si s ní chtějí zpříjemnit den už od samého počátku. Jako „třešinku na dortu“ doporučujeme sušené plody goji. Kaši krásně ozdobí při servírování a dodají extra porci energie, vitamínů a minerálů.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

405 kcal 12g Bílkoviny 11g Tuky 57g Cukry

Suroviny

bulgur, holandske-kakao, med, mandlove-mleko, kakaove-boby, goji

Instrukce

Bulgur, kakao, med a mandlové mléko dejte do rendlíku a za stálého míchání přiveďte k varu.

Ztlumte plamen na střední stupeň a směs vařte 12–15 minut za stálého míchání. Pokud se kaše přichytává, podlijte ji troškou vody.

Vypněte ohřev, rendlík přiklopte pokličkou a nechte 10 minut odstát.

Hotovou kaši rozdělte na 2 porce, každou posypte kakaovými boby a goji a podávejte.

Poznámky

Kaši můžete podávat také s čerstvým ovocem.