Tradiční polévka s červenou řepou pocházející z východu stojí za vyzkoušení. Ochutnáte ji?

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Boršč
40 min
30 min
Snadné
8 porce
Recept
Výživové hodnoty
208 kcal
5g Bílkoviny
6g Tuky
34g Cukry
Suroviny
- 1.5 l hovězího vývaru
- 2 lžíce olivového oleje
- 2× střední bílá cibule
- 400 g syrové červené řepy
- 200 g brambor varného typu B
- 2× střední mrkev
- 2 stroužky česneku (utřít)
- 1× bobkový list
- 3 lžíce rajčatového protlaku
- ½× bílé zelí
- 1 lžíce vinného octa
- 1 lžíce citronové šťávy
- 200 g zakysané smetany 12% (k podávání)
- sůl
- pepř