Nejprve si předehřejte troubu na 170–175 °C. Připravte si formu na bábovku (Ø 24 cm), vymažte ji 20 g másla a vysypte 15 g špaldové mouky.
Do větší mísy vložte žloutky, med, máslo, citronovou kůru, mléko a tvaroh a vše důkladně vyšlehejte pomocí metličky.
Poté do směsi přidejte mouku, prášek do pečiva a rozinky a ještě jednou důkladně promíchejte.
Následně do vyšší nádoby vložte bílky a špetku soli a pomocí tyčového mixéru se šlehacím nástavcem vyšlehejte tuhý sníh (potrvá to 2–3 minuty). Hotový sníh nadvakrát přidejte do mísy k připravené směsi. Vmíchávejte jej opatrně, ale důkladně.
Celý obsah nádoby následně nalijte do připravené formy na bábovku, tu vložte do vyhřáté trouby a pečte 55–60 minut na 170–175 °C.
Po upečení bábovku z formy vyklopte (nejlépe na pečicí mřížku) a nechte alespoň 40 minut vychladnout. Po vychladnutí bábovku nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.