Bramboračka patří k vůbec nejoblíbenějším polévkám již dlouhou dobu. Není divu, kdo by si rád nepochutnal na tak lahodném spojení různých druhů zeleniny, hub a koření. Jako bonus jsme v tomto receptu do polévky přidali ještě kapustu, která přidá krásně zelenou barvu a spousta cenných vitamínů. Tak už na nic nečekejte a dejte se do její přípravy.
 
            Bramboračka s kapustou
          
            
            
             35 min  
          
          
            
            
             25 min
          
          
             Snadné
          
          
             2 porce
          
          
        Recept
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
                
                  
                    654 kcal
                  
                
                
                  
                    21g bílkovin
                  
                
                
                  
                    25g tuků
                  
                
                
                  
                    85g sacharidů
                  
                
              
            
          Suroviny
- 300 g brambor varného typu B
- 1× střední mrkev
- 1× velká žlutá cibule
- 1 stroužek česneku
- 200 g hlávkové kapusty
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 2 lžíce hladké špaldové mouky
- 750 ml zeleninového vývaru
- 1 hrst sušených hřibů
- 1 lžička sušené majoránky
- 1 lžička drceného kmínu
- sůl
- mletý černý pepř
 
              