Jíme zdravě se mění na Mandimu Zjistit více

❗DŮLEŽITÉ: Znáte nás jako Jíme zdravě, nyní jsme Mandimu

Po 10 letech měníme jméno a náš vzhled, v jádru ovšem zůstáváme takoví, jaké nás znáte. Pořád pro vás tvoříme vysoce kvalitní doplňky stravy bez zbytečné chemie.

Více o Mandimu

Zeleninový tatarák

Zeleninový tatarák

25 min 0 min Snadné 2 porce

Rádi děláte tradiční jídla jinak? Co potom zkusit udělat tatarák bez masa? Vyzkoušejte náš recept na zeleninový tatarák, který je plný místních i exotických ingrediencí. Objevte kouzlo kombinace mandlí, parmezánu, sójové omáčky a hrubozrné hořčice. Zdá se vám to jako velký cirkus? Dohromady všechno ale skvěle ladí. Je čas na objevování nových a neotřelých chutí.

Recept

Přidat k uloženým

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

420 kcal 17g bílkovin 32g tuků 13g sacharidů

Suroviny

mrkev, celer, mandle, parmazan, cesnek, sojova-omacka, horcice, slunecnicovy-olej, avokado, rajcata, sul, pepr

Postup přípravy

Mrkev a celer oloupejte a najemno nastrouhejte do středně velké mísy. Poté přimíchejte mandle a parmazán.

V malé misce promíchejte utřený česnek, sójovou omáčku, hořčici a olej. Vzniklou směs přilijte k celeru a mrkvi a dochuťte solí a pepřem.

Avokádo a rajče nakrájejte na malé kostičky.

Vezměte 2 talíře a na každý navrstvěte směs s mrkví, poté rajče a nakonec avokádo.

Tip

Podávejte s čerstvým celozrnným pečivem nebo celozrnnými krekry, ředkvičkou a výhonky.