
Obědy a večeře
Vegetariánské burgery
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
539 kcal 19 g bílkovin 19 g tuků 68 g sacharidů
Suroviny
Červená čočka, Mrkev, Fazole červené, Cibule šalotka, Česnek, Vejce, Kari koření, Lahůdkové droždí, Celozrnná žitná bulka, Tatarská omáčka, Cibule, Salátové listy, Rajčata, Okurka, Sůl, Pepř
- 100 g červené čočky v suchém stavu
- 2× střední mrkev (2× 120 g)
- 200 g předvařených červených fazolí
- 1× cibule šalotka (oloupat)
- 2 stroužky česneku (oloupat)
- 1× menší vejce
- 1 lžička kari koření
- 1 lžička lahůdkového droždí
- 6× celozrnná bulka
- 6 lžic veganské tatarské omáčky (cca 90 g)
- ½× střední červená cibule (nakrájet na kolečka)
- 70 g čerstvých salátových listů
- 2× střední rajče (nakrájet na kolečka)
- 100 g salátové okurky (nakrájet na kolečka)
- sůl
- pepř