Jíme zdravě se mění na Mandimu Zjistit více

Tvarůžková pomazánka

Pomazánky

Tvarůžková pomazánka

10 min 10 min 0 min 0 min Snadné Snadné 4 porce 4 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

Přidat k uloženým

101 kcal 15 g bílkovin 3 g tuků 4 g sacharidů

Suroviny

Olomoucké tvarůžky, Tvaroh, Jarní cibulka, Hořčice, Řecký jogurt, Tymián, Sůl, Pepř

Postup přípravy

Do větší misky najemno nastrouhejte tvarůžky, poté k nim přidejte tvaroh, nať z jarní cibulky, dijonskou hořčici, řecký jogurt, tymián, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.

Takto připravenou pomazánku můžete podávat.

Hotovou pomazánku skladujte v uzavíratelné nádobě v lednici a spotřebujte do 3–4 dnů.

Tip

Pomazánku podávejte nejlépe s kváskovým pečivem. Před podáváním pomazánku posypte najemno nasekanou červenou cibulí.