Jíme zdravě se mění na Mandimu Zjistit více

Rychlý tuňákový sendvič

Rychlý tuňákový sendvič

10 min 0 min Snadné 2 kusy

Honem, honem, už musíte letět, ale hladový žaludek se začal hlásit o slovo? Zachrání vás konzerva tuňáka a toastový chléb. K tomu jen pár dalších ingrediencí a máte vynikající a vitaminy nabitý tuňákový sendvič, který vám dodá dostatek energie. Hotový je navíc jen za 10 minut. Už ho máte na talíři?

Recept

Přidat k uloženým

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

302 kcal 17g bílkovin 9g tuků 31g sacharidů

Suroviny

tunak, tvaroh, citronova-stava, okurka, avokado, salatove-listy, celozrnny-chleb, sul, pepr

Postup přípravy

Tuňáka vyjměte z konzervy, slijte z něj šťávu a přemístěte jej do misky.

Přidejte polotučný tvaroh, pár kapek citronové šťávy a sůl a pepř podle chuti a vše promíchejte.

Okurku a avokádo nakrájejte na tenké plátky, salátové listy na menší kousky.

Pomazánku rozdělte na 2 plátky toastového chleba.

Na pomazánku navrstvěte avokádo, okurku a salátové listy, přiklopte zbylými 2 plátky toastového chleba a podávejte.