
Polévky
Rybí polévka z kapra
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
Přidat k uloženým366 kcal 22 g bílkovin 12 g tuků 40 g sacharidů
Suroviny
Cibule, Česnek, Celer, Petrželová nať, Kapie, Slunečnicový olej, Mletá paprika, Uzená paprika, Bobkový list, Nové koření, Zeleninový vývar, Rajčata, Kapr, Vinný ocet, Žitný chléb, Sůl, Pepř
- 120 g cibule
- 1 stroužek česneku
- 100 g celeru
- 100 g kořenové petržele (očistit)
- 150 g červené kapie
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 2 lžičky mleté papriky
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička uzené papriky
- 2 bobkový list
- 4× kuličky nového koření
- 750 ml zeleninového vývaru
- 200 g rajčat
- 300 g filetu z kapra bez kůže
- 1 lžíce vinného octa
- 4 kusy žitného chleba
- sůl
- pepř