
Obědy a večeře
Rajská omáčka recept
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
525 kcal 39 g bílkovin 17 g tuků 52 g sacharidů
Suroviny
Olivový olej, Mrkev, Celer, Petrželová nať, Hovězí, Cibule, Rajčata, Bobkový list, Nové koření, Skořice, Třtinový cukr, Voda, Celozrnné těstoviny, Máslo, Sůl, Pepř
- 2 lžíce olivového oleje
- 100 g mrkve (nakrájet na kostičky)
- 100 g bulvového celeru (nakrájet na kostičky)
- 100 g kořenové petržele (nakrájet na kostičky)
- 550 g hovězího zadního
- 200 g bílé cibule (nakrájet najemno)
- 30 g rajčatového protlaku
- 2 g bobkového listu
- 5× kuličky nového koření
- 1× celá skořice
- 2 lžíce třtinového cukru
- 400 g loupaných krájených rajčat z plechovky
- 2.95 l vody
- 200 g celozrnných těstovin (typu kolínka)
- 13 g másla
- sůl
- pepř