Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Krupicová kaše

Jak jíme zdravě na podzim

Krupicová kaše

11 min 11 min 5 min 5 min Snadné Snadné 1 porce 1 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

408 kcal 17 g bílkovin 10 g tuků 60 g sacharidů

Suroviny

Mléko, Med, Špaldová krupice, Holandské kakao, Třtinový cukr, Máslo

Postup přípravy

V menším hrnci smíchejte mléko s medem a směs přiveďte k varu.

Následně do hrnce přidejte špaldovou krupici, snižte plamen na střední stupeň a za stálého míchání směs vařte 4 minuty.

Uvařenou kaši přemístěte do servírovací misky.

Poté si stranou smíchejte kakao s třtinovým cukrem a výslednou směsí posypte kaši v misce.

Na závěr si v hrnci či rendlíku na mírném plameni rozpusťte máslo, následně jím přelijte obsah misky a podávejte.