Troubu dejte předehřívat na 175–180 °C a připravte si plech (cca 30 cm × 25 cm) s vyššími okraji, který vyložte pečicím papírem.
Nyní si připravte korpus: Do větší mísy rozklepněte 4 vejce, přilijte mléko a 2 lžíce medu a vše šlehejte alespoň 2–3 minuty.
Do vyšlehané směsi prosejte špaldovou mouku, přidejte kypřicí prášek a nastrouhanou citronovou kůru a směs znovu vyšlehejte.
Výslednou směs nalijte na vyložený plech, ten dejte do předehřáté trouby a pečte 30–35 minut při 175–180 °C. Po upečení korpus na plechu nechte alespoň 45 minut chladnout, dokud nebude mít pokojovou teplotu.
Mezitím do menší misky nalijte 200 ml studené vody, přidejte 5 plátků želatiny a nechte je nabobtnat.
Až korpus vychladne na pokojovou teplotu, vezměte si hrnec, vložte do něj jahody a tvaroh a zahřívejte je na středním plameni po dobu 5–6 minut.
Jakmile bude směs mít teplotu zhruba 60 °C, vypněte ohřev, přidejte do hrnce želatinu z misky a 2 lžíce medu a vše důkladně míchejte metličkou, aby se želatina rozpustila.
Jahodovou směs následně nalijte na vychladlý korpus a celý plech vložte do lednice alespoň na 2 hodiny.
Po uvedené době vyndejte dezert z lednice, nakrájejte ho na čtvercové řezy a podávejte.