
Zdravé mlsání
Broskvový koláč
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
Přidat k uloženým200 kcal 6 g bílkovin 4 g tuků 34 g sacharidů
Suroviny
Broskve, Hřebíček, Bílý jogurt, Vejce, Řepkový olej, Třtinový cukr, Celozrnná pšeničná mouka, Špaldová mouka, Kypřicí prášek do pečiva, Mléko
- 1 kg čerstvých broskví (vypeckovat a nakrájet na malé kostičky)
- ½ lžičky mletého hřebíčku
- 150 g bílého jogurtu holandského typu (3,5 % tuku)
- 2× vejce velikosti M
- 1 lžíce řepkového oleje
- 70 g třtinového cukru krystal
- 100 g celozrnné pšeničné mouky hladké
- 100 g celozrnné špaldové mouky hladké
- 6 g kypřicího prášku do pečiva
- 150 g polotučného mléka (nebo libovolného rostlinného)
- 30 g třtinového cukru krystal (na posypání)